Het is voor een rolstoelgebruiker goed mogelijk om met een auto aan het verkeer deel te nemen. Dat heeft veel voordelen, want daardoor kun je deelnemen aan het maatschappelijk leven en zelfs gewoon op eigen gelegenheid naar het werk gaan. Wie vanuit zijn rolstoel de auto wil kunnen besturen en geen geld heeft voor een nieuwe auto, kan bij Freedom Auto Aanpassingen op zoek naar een aangepaste auto te koop. Bij dit bedrijf worden vaak aangepaste auto’s ingeruild, die nog lang niet versleten zijn. Ze zijn vaak door het bedrijf aangepast en onderhouden, zodat precies bekend is wat de geschiedenis van de auto is.

Welke aanpassingen zijn nodig?

Op freedomautoaanpassingen.nl kun je een goede indruk krijgen van het soort aanpassingen dat er aan een auto kunnen worden gedaan om hem geschikt te maken voor iemand in een rolstoel. De aanpassingen zijn nodig om met de rolstoel in de auto te komen en naar de bestuurdersplaats te rijden. Wie vanuit de bestaande bestuurdersstoel kan rijden zal een aanpassing nodig hebben waarmee de lege rolstoel mee kan worden genomen in de auto. Wees je ervan bewust dat je een auto moet hebben die behoorlijk ruim is. Vaak is het praktischer om geen personenwagen te nemen, maar een busje.

Advies op maat

Wie geïnteresseerd is in een aangepaste auto wordt aangeraden om advies in te winnen bij Freedom Auto Aanpassingen. De opties zijn omvangrijk, en de medewerkers hebben ervaring om de juiste aanpassingen voor elke situatie te bedenken. Als je een rolstoelbusje wilt hebben heeft dat veel voordelen. Dat biedt meer ruimte voor een lift of een elektrische oprijplaat. Ook het verlagen van de vloer voor een extra comfortabele zitplek is bij een busje gemakkelijker te realiseren. Freedom Auto Aanpassingen kent ook instanties die kunnen bijdragen in de kosten van het aanpassen van de auto.