We stellen hier de iPhone 12 en de mogelijkheden daarvan aan je voor. Het betreft hier het nieuwste model van Apple dat pas recent op de markt is en waarvoor men lang in wachtrijen heeft gestaan. Vaststaat in ieder geval dat dit een gadget is om trots op te zijn. Daarna geven wij wat algemene informatie over dit merk en wat de kernwaarden van Apple zijn. Verder gaan we kort in op de mogelijkheden om jouw iPhone 12 te verkopen.

Dit zijn de nieuwe mogelijkheden van de iPhone 12

De iPhone 12 is beschikbaar in vijf kleuren, te weten blauw, groen, rood, wit en zwart. Nieuw is dat dit toestel ondersteuning voor 5G netwerken biedt. Er zijn de nodige aanpassingen doorgevoerd aan het ontwerp, dat nu wat hoekiger is en meer lijkt op de iPhone 4. De camera is verbetert en beschikt nu over twee lenzen aan de achterkant. Naast het toestel met een 6,1 inch scherm is er ook de iPhone 12 mini die perfect in jouw broekzak past. Tenslotte is het apparaat uitgevoerd met een A14 Bionic-processor met Neural Engine voor een efficiënte en snelle werking. Net als haar voorgangers beschikt het over een OLED-scherm dat is versterkt met een Ceramic Shield om breken bij het vallen te voorkomen. 

Over het bedrijf achter de iPhone 12

Het zal algemeen bekend zijn dat de iPhone is ontwikkeld en geproduceerd door Apple. Apple heeft zich gespecialiseerd in het op de markt brengen van elektronische apparaten zoals computers, mobiele telefoons en tablets. Het gaat hier om een absoluut top merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Apple durft constant te innoveren en de grenzen van de technologische mogelijkheden op te zoeken. Daarnaast hecht het waarde aan het individuele ontwerp van haar producten.