Een Nintendo Switch is een van de beste gameconsoles op de markt naast Xbox en Playstation. Op de Nintendo Switch kun je geweldige spellen spelen en het is ook nog eens een flexibele console die je naar wens kan inrichten. Een Nintendo switch mag en kan wel wat kosten, maar korting is natuurlijk altijd welkom. Deze korting zul je vinden tijdens Black Friday. Dan kun je de beste Black Friday Nintendo Switch deals scoren zoals de console zelf, controllers en ook leuke spellen. Black Friday valt altijd in eind november, dus de perfecte tijd om een kerstcadeautje voor jezelf of iemand anders in te slaan.

Black Friday 2022

Black Friday 2021 is helaas net voorbij, maar Black Friday 2022 zit er alweer bijna aan te komen. Dat komt namelijk elk jaar in november terug. In 2022 zal Black Friday vallen op vrijdag 25 november. Op en rondom deze dag kun je dus overal de beste Black Friday Nintendo Switch deals vinden. Dan kun je niet alleen de console voor minder geld kopen, maar ook meteen controllers en spellen erbij kopen. Houd de winkels in de gaten die de Nintendo Switch verkopen en wie weet vind je de beste actie.

Black Friday Dreamland

Een tip vanuit ons is dat je goede Black Friday Nintendo Switch acties kunt vinden bij Dreamland. Deze speelgoedwinkels verkoopt de leukste speelgoed en spellen en zo ook de Nintendo Switch. Zij doen ook elk jaar weer mee aan Black Friday en zullen dat naar verwachting in 2022 ook weer doen. Dan kun je tijdens de Black Friday Dreamland week een Nintendo Switch, bijpassende controllers en leuke spellen kopen met veel korting. Niet alleen is dat een leuk cadeautje voor jezelf, het ligt ook mooi onder de kerstboom voor je kinderen.