Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten keukenmachines op de markt. Sommige zijn ontworpen om te hakken en in blokjes te snijden, andere om te pureren en te mengen en weer andere om deeg en deegbrij te maken. Wat jouw culinaire behoeften ook zijn, er is altijd wel een keukenmachine die je het leven gemakkelijker zal maken. En als je erover denkt er een aan te schaffen maar niet zeker weet welk model je moet kopen, zijn hier enkele van de grootste voordelen van een keukenmachine.

Een keukenmachine kan het hakken vereenvoudigen. Als je bijvoorbeeld een hele ui in blokjes wilt snijden en niet urenlang wilt huilen over hoe moeilijk dat is, kan een keukenmachine die ui in gelijke stukjes snijden zonder dat je iets anders hoeft te doen dan de ui in de kom te doen en de machine te starten. Op die manier kunt jij gewoon je gang gaan terwijl de keukenmachine uien snippert (of mixt of wat dan ook) en hoef je pas ingrediënten toe te voegen als ze klaar zijn.

Een Bourgini keukenmachine 

De Bourgini keukenmachine is een werkpaard voor zowel chef-koks als thuiskoks. Dit type keukenmachine staat bekend om zijn robuuste constructie van commerciële kwaliteit, die jarenlang meegaat. Met zijn ongeëvenaarde functionaliteit maak je in een handomdraai ranchdressing en hoef je nooit meer bang te zijn om knoflook te hakken! Een van de beste eigenschappen van deze processor is dat hij wordt geleverd met een aantal verschillende messen, waaronder een deegmes en zelfs een omkeerbaar hak- en snijmes. Dit maakt dit model populair bij mensen die graag alles vanaf nul koken. Door het zware ontwerp kan de Bourgini keukenmachine bovendien efficiënter groenten hakken dan andere modellen. De scherpe messen zijn gemaakt van Duits roestvrij staal en de motor is zeer krachtig waardoor het gemakkelijk is om noten te hakken zonder dat ze in boter veranderen!