Het is altijd leuk om te shoppen en op zoek te gaan naar nieuwe kleding. Als nieuwe collecties verschijnen kun je daar inspiratie uit putten voor je eigen look. Soms kun je nieuwe kledingstukken aanschaffen als aanvulling op kledingstukken die je al eerder hebt gekocht. Maar soms is het ook fijn om jezelf te verwennen met een compleet nieuwe look, bestaande uit nieuwe kleding, een nieuw kapsel of een andere stijl make-up. Nieuwe kleding is echter prijzig. Het is extra leuk als je in een Aaiko sale een leuk setje kunt aanschaffen voor een sterk gereduceerde prijs.

Kleding voor powervrouwen

Aaiko profileert zich als een merk voor moderne powervrouwen, die allerlei kanten van zichzelf willen laten zien. Bij Aaiko wordt er goed op gelet dat de vrouwelijkheid niet verloren gaat, want dat is juist waarom iemand gerespecteerd en geliefd wordt. Bij Aaiko vind je collecties, waarbij succesvol is geprobeerd een goede balans te vinden tussen commercie en creativiteit. Of, zoals Aaiko zelf zegt, ‘we create the bridge between catwalk and sidewalk’. Nieuwsgierig geworden naar de collecties van Aaiko? Kom dan kijken in de Aaiko sale en check of er voor jou iets tussen hangt.

Collecties voor modebewuste vrouwen

Dat het kledingmerk Geisha afkomstig is uit Japan of dat er Oosterse invloeden in de collecties te vinden zijn is een misverstand. Geisha Fashion is een merk van Nederlandse bodem. Het merk richt zich op hedendaagse vrouwen die de mode volgen en het leuk vinden om daar deel van uit te maken. Een vrouw die iets heeft gekocht in de Geisha sale is herkenbaar aan een specifieke stijl, die geschikt is voor alle leeftijden. De collecties zijn breed toepasbaar en de kleding kan prima worden gedragen op het werk en tijdens een feestje, maar ook tijdens een luie dag op de bank.

Ultieme pasvorm

Geisha is in eerste instantie bekend geworden door de jeans en denims. Die hebben een geweldige pasvorm. In deze jeans voelen vrouwen zich goed en ze zien er mooi uit. Het zijn kledingstukken die je telkens weer wilt dragen, en als ze versleten zijn loop je gewoon weer een Geisha winkel binnen voor een nieuwe versie van die geweldige jeans. In de afgelopen jaren heeft Geisha ook andere kledingstukken op de markt gebracht, zoals blouses, jurken, rokken en jasjes. De kleding wordt gekenmerkt door veel draagcomfort, een prachtige afwerking en een vrouwelijke uitstraling.