Geen evenement is compleet zonder koffie. Of je nu een zakelijk evenement organiseert of een feestje in je eigen achtertuin plant. Een mobiele espressobar is daar voor in te schakelen. Zo’n mobiele espressobar is, logischerwijs, mobiel, en kan dus op allerlei locaties in het hele land komen. Het maakt dus niet uit of je in de stad een event hebt of je verjaardag viert in het weiland bij je boerderij. Een mobiele espressobar kan overal naartoe en zorgt dat jij lekkere koffie voor je feest, beurs, evenement of jubileum hebt.

Met een barista

Zo’n mobiele espressobar is natuurlijk een leuk begin, maar een barista op locatie maakt het pas echt af. Want zeg nou zelf, je hebt het liefst een goed gezet kopje verse koffie. Of het nu in de ochtend is of na het avondeten of gewoon midden op de dag. Een barista op locatie komt met de espressobar en alle nodige zaken om allerlei koffies mee te kunnen zetten naar jou toe. En de barista op locatie verzorgt de heerlijkste espresso’s, macchiato’s, cappuccino’s en wat voor koffiewensen er ook maar zijn.

Het totaalplaatje voor de koffie-ervaring

Als je hiervoor kiest, kies je voor het totaalplaatje van de koffie-ervaring. Dat begint met de authentieke espressobar die altijd een goede indruk maakt. De vintage-look is daar een belangrijk onderdeel van. De barista op locatie verzorgt natuurlijk perfect gezette koffies voor ieders wensen. Maar vooral wordt er gewerkt met goede kwaliteit koffie. De koffiebonen die worden gebruikt voor het zetten van de koffie zijn ook nog biologisch. Je hebt dus biologische bonen van kwaliteit. En dat maakt de koffie-ervaring helemaal compleet.