Heb jij ook al voor een langere tijd geen tijd gehad om gezellig af te spreken met jouw beste vriendinnen? Werk, andere afspraken en misschien wel kinderen zorgen er vaak voor dat we minder tijd overhouden voor onze vriendinnen dan we eigenlijk zouden willen. Is dit bij jou ook het geval? Dan is het hoog tijd voor een weekendje weg met je vriendinnen. Als je een weekend weggaat met je vriendinnen, krijg je niet alleen de gelegenheid om bij te praten, medelijden te hebben en misschien een paar tranen met ze te huilen, maar heb je ook de tijd om nieuwe herinneringen met ze te maken. Omdat er behoorlijk wat manieren zijn om een geweldig weekend te plannen, volgen hier enkele van onze tips.

Kies voor een winterweekend

Ook al is buiten zijn in de zon erg leuk, wintersporten met je vriendinnen heeft zeker zijn voordelen. Zeker wanneer je met een wat grotere groep bent, is het leuk om een vakantiehuis 12 personen in de buurt van de piste te boeken. Als je het koud begint te krijgen na enige tijd buiten in de sneeuw te hebben doorgebracht, kun je binnen weer lekker opwarmen in de sauna of bij de open haard. Heb je al een beeld van jezelf in een van die warme en uitnodigende Oostenrijkse berghutten?

Vriendinnenweekend in de zon

Een vriendinnenweekend in de zon toch meer jouw ding? Wanneer je naar de zon gaat hoef je vaak niet eens zo ver weg te reizen. Zelfs binnen Europa is er een overvloed aan prachtige plekken om met je meiden een weekend in de zon door te brengen. Je hebt niet eens tijd om met je ogen te knipperen voordat je bijvoorbeeld in Portugal op een patio zit te relaxen.

Een weekend in de natuur

Wanneer je wat meer wilt ontspannen is een weekend in de natuur de beste keuze. In de natuur ga je weer even helemaal terug naar de basis. Je mag er even tussenuit en genieten van het leven in de vrije natuur door een van deze gezellige huisjes in het hart van bijvoorbeeld de Belgische Ardennen te huren. Omdat er geen wifi toegankelijk is, heb je alle tijd om met elkaar te praten!

Relaxen op het strand

Als je besluit het weekend met je vriendinnen aan het strand door te brengen, dan heb je eigenlijk alles wat je nodig zou hebben. Je kunt ontspannen wandelen over het zand van het strand voor je strandhuisje, nippen aan een glas wijn terwijl je de zon onder ziet gaan en wat eten in een van de strandtenten in de omgeving. Als je besluit te verblijven in een strandhuisje dat een onderdeel is van een all-inclusive strandresort, heb je daarnaast zelfs toegang tot allerlei leuke resortfaciliteiten.