Een vakantie in een strandhuisje aan de Noordzeekust is misschien iets dat je nog nooit hebt gedaan. Vaak kiezen we ervoor om naar het buitenland te gaan. Toch kan een vakantie in ons eigen Noord-Holland ook een onvergetelijke ervaring zijn! Of je nu sportief bent of meer van een relax vakantie houdt, in Noord-Holland is voor ieder wat wils. Zo zijn er in de buurt altijd leuke sportieve activiteiten te vinden, zoals surfen of suppen. Daarnaast kom je ook zeker heerlijk tot rust op de veranda van je strandhuisje, waar je met een goed boek in de hand en de voeten in het warme zand kunt genieten van de prachtige Noordzee.

Een van de meest populaire vakantiebestemmingen aan zee

Julianadorp strandhuisjes zijn een populaire vakantiebestemming. Dit is niet voor niets, want voor iedereen is er wel wat leuks te doen. Julianadorp is een badplaats in de gemeente Den Helder en is de grootste badplaats van de Noordkop. Het strand van Julianadorp is vrij lang, waardoor je er altijd wel een rustig plekje kunt vinden, ook op de drukke dagen van het jaar. Een strandhuisje is dus eigenlijk voor iedereen wel geschikt, of je nu voor een romantisch weekendje gaat of voor een weekje weg met de kids.

Een strandhuisje huren in Noord-Holland

Ben je overtuigd en wil je strandhuisjes huren Noord-Holland? Dan is Julianadorp dus een geweldige plek om een weekje tot rust te komen. Daarnaast kun je ook kiezen uit een van de andere 8 badplaatsen met strandhuisjes aan de kust. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de populairste badplaats van Nederland, namelijk Zandvoort. Daarnaast is er in Noord-Holland zelf ook genoeg te beleven. Zo kun je naast de Noordzee ook een bezoekje brengen aan de kleinschalige strandjes van het IJsselmeer. Verder zijn steden zoals Amsterdam, Haarlem en Bloemendaal ook erg leuk om overdag te bezoeken.